• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Szybki deser z pokruszoną bezą

deser z beza

Składniki (na 2 porcje):

  • 2 kiwi,
  • 40 g pokruszonej bezy,
  • 200 ml śmietany kremówki 30%,
  • 1 łyżka cukru pudru.

Przygotowanie:
Kiwi obrać i pokroić w kostkę. Śmietanę ubić dodając pod koniec cukier puder. Do pucharków układać warstwami: kiwi, bita śmietana, pokruszona beza i znowu kiwi, śmietana i beza.

Nawigacja wpisu

Pizza z szynką i cebulą
Makaron z camembertem, pomidorami i kabanosami

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij