• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Kaszanka z grilla

kaszanka z grilla
Składniki:

  • 4 kawałki kaszanki,
  • 1 cebula,
  • 4 ząbki czosnku,
  • olej,
  • pieprz.

Przygotowanie:
Kaszankę obrać. Cebulę obrać i pokroić w półplasterki. Czosnek pokroić w plasterki. Kawałek folii aluminiowej posmarować olejem, położyć na nim kaszankę, cebulę, czosnek i wszystko posypać pieprzem.
kaszanka z grilla
Całość zawinąć w folię aluminiową i grillować ok. 20 minut.
kaszanka z grilla

Zobacz wpisy

Jogurtowe oponki
Tart Tatin – francuski deser

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij