• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Lody truskawkowe

Lody truskawkowe

Składniki:
  • 50 dag truskawek,
  • 500 ml śmietanki kremówki,
  • 10 dag cukru.
Przygotowanie:
Truskawki umyć i usunąć szypułki. Następnie zmiksować truskawki z cukrem. Kremówkę ubić i wymieszać z puree truskawkowym. Całość przełożyć do maszyny do lodów i dalej postępować zgodnie z instrukcją do maszyny.

Zobacz wpisy

Kaszanka z jabłkami i tymiankiem
Makaron z sosem szpinakowo-śmietanowym

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij