• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Sorbet arbuzowy

Sorbet arbuzowy

Dzisiaj na deser sorbet arbuzowy. To chyba najprostszy do zrobienia sorbet jaki może być. Wystarczy miąższ arbuza zmiksować na puree a potem zamrażać co godzinę mieszając.

Innym sposobem na arbuzowy deser i mrożenie kawałków arbuza (bez pestek)  nadzianych na patyczki. W wersji luksusowej można takie zamrożone kawałki oblać czekoladą 🙂

Zobacz wpisy

Pierogi z mięsem drobiowym
Pianka cytrynowa z pomarańczami

1 comment

  • chochlik-reims
    18 czerwca 2013

    Muszę koniecznie spróbować 🙂

    Reply

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij