• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

Cooking recipies

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Desery
  • Grill
  • Knedle, pyzy, pierogi
  • Lody, sorbety
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Dania miesne
  • Muffiny, babeczki
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki, surówki
  • Smoothie, soki, napoje
  • Sosy, pasty
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy
Lody, sorbety  /  18/06/2013

Sorbet arbuzowy

by Magda

Sorbet arbuzowy

Dzisiaj na deser sorbet arbuzowy. To chyba najprostszy do zrobienia sorbet jaki może być. Wystarczy miąższ arbuza zmiksować na puree a potem zamrażać co godzinę mieszając.

Innym sposobem na arbuzowy deser i mrożenie kawałków arbuza (bez pestek)  nadzianych na patyczki. W wersji luksusowej można takie zamrożone kawałki oblać czekoladą 🙂

Tags

  • deser

Nawigacja wpisu

Pierogi z mięsem drobiowym
Pianka cytrynowa z pomarańczami

1 comment

  • chochlik-reims
    18/06/2013

    Muszę koniecznie spróbować 🙂

    Reply

Skomentuj chochlik-reims Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Facebook

  • deser
  • kolacja
  • obiad
  • przekąska
  • śniadanie

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Przelicznik miar kuchennych
  • Jak gotować w kuchence mikrofalowej
  • W czym zamrażać jedzenie?
Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków
Przepisy kulinarne
rondel
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij