• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Drób

Miodowo-musztardowe pałki z kurczaka
Drób, Mięso  /  22 listopada 2016

Miodowo-musztardowe pałki z kurczaka

Wątróbki drobiowe z grilla
Drób, Grill  /  8 maja 2013

Wątróbki drobiowe z grilla

Drób  /  22 lutego 2012

Pierś kurczaka w cieście

Składniki: pierś z kurczaka, jajko, mąką, przyprawa do kurczaka, olej. Przygotowanie: Pierś z kurczaka rozbić delikatnie na kotlet i oprószyć przyprawą do kurczaka. Jajko wymieszać z mąką do konsystencji gęstej śmietany.  Kotleta zanurzyć w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju.

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Gotowanie
  • Zamrażanie
  • Przelicznik miar kuchennych

Przepisy kulinarne

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij