• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Mięso

Miodowo-musztardowe pałki z kurczaka
Drób, Mięso  /  22 listopada 2016

Miodowo-musztardowe pałki z kurczaka

Ryż z pulpetami i warzywami
Mięso  /  7 czerwca 2014

Ryż z pulpetami i warzywami

Gulasz z serc drobiowych
Mięso  /  1 lipca 2013

Gulasz z serc drobiowych

Kotlety mielone z ryżem
Mięso  /  9 czerwca 2013

Kotlety mielone z ryżem

Domowa galareta wieprzowa
Mięso, Przystawki  /  6 maja 2013

Domowa galareta wieprzowa

Knedle, pyzy, Mięso  /  20 marca 2012

Pyzy z mięsem

Składniki: 50 dag ugotowanych ziemniaków + 50 dag surowych ziemniaków, 50 dag ugotowanego mięsa wołowego (może być także inne), 2 jajka, ok. 1kg mąki (pół na pół pszennej i ziemniaczanej) sól, pieprz, 1 cebula, boczek  na skwarki, odrobina oleju. Przygotowanie: Surowe ziemniaki zetrzeć na tarce

Read More

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Gotowanie
  • Zamrażanie
  • Przelicznik miar kuchennych

Przepisy kulinarne

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij