• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Pierogi

Pierogi ze szpinakiem i fetą
Pierogi  /  4 października 2013

Pierogi ze szpinakiem i fetą

Pierogi z mięsem drobiowym
Pierogi  /  17 czerwca 2013

Pierogi z mięsem drobiowym

Pierogi, Wegetariańskie  /  6 lutego 2012

Pierogi z truskawkami

Składniki: 4 szklanki mąki, 2 jajka, 1,5 szklanki ciepłej wody, szczypta soli, truskawki, śmietana, cukier, olej. Przygotowanie: W przesianej mące zrobić zagłębienie i wbić w nie jajka.  Dodać sól. Zagniatać podlewając wodą. Wyrabiać ciasta, aż będzie elastyczne i miękkie. Na chwilę przykryć ściereczką i odstawić.

Read More

Pierogi, Wegetariańskie  /  27 stycznia 2012

Ruskie pierogi

Składniki na ciasto: 4 szklanki mąki, 2 jajka, 1,5 szklanki ciepłej wody, szczypta soli. Składniki na farsz: 1 kg ugotowanych ziemniaków, 0,5 kg sera białego, 3 łyżki masła, 2 cebule, sól, pieprz, olej. Przygotowanie: Mąkę przesiać, zrobić w niej zagłębienie i wbić w nie jajka.

Read More

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Gotowanie
  • Zamrażanie
  • Przelicznik miar kuchennych

Przepisy kulinarne

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij