• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

Cooking recipies

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Desery
  • Grill
  • Knedle, pyzy, pierogi
  • Lody, sorbety
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Dania miesne
  • Muffiny, babeczki
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki, surówki
  • Smoothie, soki, napoje
  • Sosy, pasty
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy
Ryby i owoce morza  /  06/12/2015

Śledzie w sosie musztardowym

by Magda

Śledzie w sosie musztardowym

Składniki:

  • 50 dag śledzi ala matjas,
  • 150 ml kwaśnej śmietany,
  • 1 cebula,
  • 2 łyżki majonezu,
  • 2 łyżki musztardy francuskiej,
  • 2 łyżki musztardy zwykłej.

Przygotowanie:
Śledzie namoczyć na godzinę. Następnie zmienić wodę i namoczyć na kolejną godzinę. Potem osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę pokroić w małą kostkę i przelać wrzątkiem. Śmietanę, majonez i musztardy wymieszać, dodać cebulkę i zalać sosem śledzie. Wstawić na 8 godzin do lodówki.

Tags

  • kolacja

Nawigacja wpisu

Chleb z pestkami dyni (z automatu)
Sałatka makaronowa z tuńczykiem i jajkiem

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Facebook

  • deser
  • kolacja
  • obiad
  • przekąska
  • śniadanie

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Przelicznik miar kuchennych
  • Jak gotować w kuchence mikrofalowej
  • W czym zamrażać jedzenie?
Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków
Przepisy kulinarne
rondel
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij