• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Sałatka grecka

salatka greckaSkładniki:

  • garść roszponki,
  • 5 pomidorków koktajlowych,
  • mały ogórek zielony,
  • kilka oliwek czarnych,
  • 1/4 cebulki czerwonej,
  • 8 dag sera typu feta,
  • sól,
  • pieprz,
  • oliwa z oliwek.

Przygotowanie:
Roszponkę umyć, pomidorki pokroić na ćwiartki, ogórka na półplasterki, oliwki na połówki, cebulę w piórka, ser w kostkę. Składniki wymieszać, doprawić solą i pieprzem, skropić oliwą.

Zobacz wpisy

Szybki omlet z pomidorami
Sałatka z bobem i pomidorami

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij