• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Sałatka makaronowa z fetą

salatka makaronowa z fetaSkładniki:

  • 10 dag makaronu,
  • 1/2 opakowania fety,
  • garść czarnych oliwek,
  • 6 pomidorków koktajlowych,
  • cebula,
  • oliwa,
  • bazylia,
  • sól,
  • pieprz.

Przygotowanie:
Makaron ugotować, przelać zimną wodą i ostudzić. Fetę pokroić w kostkę, oliwki na połówki, pomidorki na ćwiartki, cebulę w paseczki. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić solą, pieprzem i bazylią, skropić oliwą.

Zobacz wpisy

Warstwowa sałatka z mozzarellą
Prosta sałatka makaronowa

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij