• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Koktajl mleczno-bananowy

Koktajl mleczno-bananowy
Składniki (na 1 porcję):

  • 200 ml zimnego mleka,
  • 1 banan,
  • 1 łyżka soku z cytryny,
  • 1 płaska łyżka cukru
  • kilka kostek lodu.

Przygotowanie:
4 plasterki banana pokroić na połówki, skropić sokiem z cytryny i odłożyć. Pozostałego banana, mleko,kostki lodu  i cukier zmiksować na gładko. Wrzucić do koktajlu przygotowane wcześniej kawałki banana i zamieszać.

Nawigacja wpisu

Naleśniki ze szpinakiem i fetą
Paprykowe ziemniaki

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij