• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Mrożona kawa bananowa

Mrożona kawa bananowa
Składniki (na 1 porcję):

  • 1 banan,
  • 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej,
  • 200 ml zimnego mleka,
  • 1 łyżka cukru,
  • kilka kostek lodu,
  • bita śmietana do dekoracji.

Przygotowanie:
Banana pokroić na małe kawałki i zmiksować razem z kawą, mlekiem cukrem i kostkami lodu. Przelać do szklanki i udekorować bitą śmietaną.

Opcjonalnie można wrzucić do kawy gałkę lodów waniliowych.
     Kawa...i co dalej?

Nawigacja wpisu

Zupa pomidorowa – łatwa i szybka
Lody arbuzowe

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij