• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Dania jednogarnkowe
  • Desery
  • Dodatki do ciast i deserów
  • Drób
  • Grill
  • Knedle, pyzy
  • Lody
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Mięso
  • Muffiny
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki
  • Soki i napoje
  • Sosy
  • Surówki
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy

Zupa pomidorowa – łatwa i szybka

Zupa pomidorowa - łatwa i szybka
Składniki:

  • 2 litry rosołu,
  • 3 łyżki koncentratu pomidorowego,
  • 6 łyżek śmietany do zup,
  • sól,
  • pieprz,
  • odrobina cukru,
  • ryż lub makaron,
  • posiekany koperek.

Przygotowanie:
Rosół podgrzać. Rozprowadzić w nim koncentrat pomidorowy. Pogotować kilka minut. Doprawić solą, pieprzem i cukrem. Na koniec dodać śmietanę i wymieszać. Ryż lub makaron ugotować. Zupę podawać z ryżem i posypaną koperkiem.

Zobacz wpisy

Waniliowo-kakaowa stefanka na herbatnikach
Mrożona kawa bananowa

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij