• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Desery
  • Grill
  • Knedle, pyzy, pierogi
  • Lody, sorbety
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Dania miesne
  • Muffiny, babeczki
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki, surówki
  • Smoothie, soki, napoje
  • Sosy, pasty
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy
Ryby i owoce morza  /  23/05/2013

Krewetki na maśle z czosnkiem i pietruszką

by Magda

Krewetki na maśle z czosnkiem i pietruszką
Składniki:

  • opakowanie krewetek tygrysich,
  • 2 łyżki masła,
  • 2 ząbki czosnku (chyba, że ktoś lubi więcej),
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki,
  • sól.

Przygotowanie:
Na rozgrzane masło na patelni wrzucić zamrożone krewetki. Dodać przeciśnięty czosnek i pietruszkę. Smażyć 6-7 minut.  Podawać np. z bagietką.

Tags

  • kolacja
  • obiad

Nawigacja wpisu

Grillowany pstrąg z masłem ziołowym
Lody kawowe

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Facebook

  • deser
  • kolacja
  • obiad
  • przekąska
  • śniadanie

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Przelicznik miar kuchennych
  • Jak gotować w kuchence mikrofalowej
  • W czym zamrażać jedzenie?
Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków
Przepisy kulinarne
rondel
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij