• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Desery
  • Grill
  • Knedle, pyzy, pierogi
  • Lody, sorbety
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Dania miesne
  • Muffiny, babeczki
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki, surówki
  • Smoothie, soki, napoje
  • Sosy, pasty
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy
Smoothie, soki, napoje  /  12/06/2013

Mrożona kawa bananowa

by Magda

Mrożona kawa bananowa
Składniki (na 1 porcję):

  • 1 banan,
  • 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej,
  • 200 ml zimnego mleka,
  • 1 łyżka cukru,
  • kilka kostek lodu,
  • bita śmietana do dekoracji.

Przygotowanie:
Banana pokroić na małe kawałki i zmiksować razem z kawą, mlekiem cukrem i kostkami lodu. Przelać do szklanki i udekorować bitą śmietaną.

Opcjonalnie można wrzucić do kawy gałkę lodów waniliowych.
     Kawa...i co dalej?

Tags

  • deser

Nawigacja wpisu

Zupa pomidorowa – łatwa i szybka
Lody arbuzowe

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Facebook

  • deser
  • kolacja
  • obiad
  • przekąska
  • śniadanie

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Przelicznik miar kuchennych
  • Jak gotować w kuchence mikrofalowej
  • W czym zamrażać jedzenie?
Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków
Przepisy kulinarne
rondel
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij