• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Desery
  • Grill
  • Knedle, pyzy, pierogi
  • Lody, sorbety
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Dania miesne
  • Muffiny, babeczki
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki, surówki
  • Smoothie, soki, napoje
  • Sosy, pasty
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy
Wegetariańskie  /  30/11/2013

Serek wiejski z ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem

by Magda

Proste, łatwe, a przede wszystkim zdrowe śniadanie.
Serek wiejski z ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem
Składniki:

  • 1 serek wiejski (ziarnisty)
  • 1/3 średniego ogórka
  • 3 rzodkiewki
  • 1 łyżka pokrojonego szczypiorku
  • sól
  • pieprz
  • 1 grahamka

Przygotowanie:
Ogórek obrać i pokroić w półplasterki, rzodkiewkę pokroić w plasterki. Ogórek, rzodkiewkę, szczypiorek wymieszać z serkiem wiejskim, doprawić solą i pieprzem. Idealnie do tego pasuje bułka grahamka i szklanka soku. Zdrowe i smaczne śniadanie jak znalazł.

Tags

  • śniadanie

Nawigacja wpisu

Eklerki
Prosty mus czekoladowy

1 comment

  • Magda C.
    21/12/2013

    Bardzo lubię taki serek na śniadanie do pracy 🙂

    Reply

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Facebook

  • deser
  • kolacja
  • obiad
  • przekąska
  • śniadanie

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Przelicznik miar kuchennych
  • Jak gotować w kuchence mikrofalowej
  • W czym zamrażać jedzenie?
Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków
Przepisy kulinarne
rondel
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij