• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Desery
  • Grill
  • Knedle, pyzy, pierogi
  • Lody, sorbety
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Dania miesne
  • Muffiny, babeczki
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki, surówki
  • Smoothie, soki, napoje
  • Sosy, pasty
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy
Sałatki, surówki  /  10/06/2023

Pasta jajeczna z rzodkiewką i ogórkiem

by Magda
pasta jajeczna z rzodkiewką i ogórkiem

Składniki:

  • 3 jajka,
  • 5 rzodkiewek,
  • ogorek zielony,
  • szczypiorek,
  • 2 łyżki majonezu,
  • sól,
  • pieprz.

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo. Ostudzone jajka, ogórka i rzodkiewkę pokroić w kostkę, szczypiorek posiekać. Wszystko wymieszać z majonezem, doprawić solą i pieprzem.

pasta jajeczna z rzodkiewką i ogórkiem
pasta jajeczna z rzodkiewką i ogórkiem

Tags

  • kolacja
  • śniadanie

Nawigacja wpisu

Ciasto drożdżowe ze śliwkami
Kurczak w sosie orzechowym

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Facebook

  • deser
  • kolacja
  • obiad
  • przekąska
  • śniadanie

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Przelicznik miar kuchennych
  • Jak gotować w kuchence mikrofalowej
  • W czym zamrażać jedzenie?
Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków
Przepisy kulinarne
rondel
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij