• Polityka prywatności
  • Kontakt
  • Polski
Przepisy kulinarne

internetowa książka kucharska Magdy

  • Alkohole, nalewki, drinki
  • Ciasta
  • Ciastka
  • Desery
  • Grill
  • Knedle, pyzy, pierogi
  • Lody, sorbety
  • Lunchbox
  • Makarony
  • Dania miesne
  • Muffiny, babeczki
  • Naleśniki, placki, omlety, racuchy
  • Pieczywo
  • Pizza
  • Pralinki, cukierki, czekoladki
  • Przetwory
  • Ryby i owoce morza
  • Sałatki, surówki
  • Smoothie, soki, napoje
  • Sosy, pasty
  • Wegetariańskie
  • Zapiekanki
  • Zupy
Smoothie, soki, napoje, Wegetariańskie  /  13/05/2013

Sok jabłkowo-selerowy

by Magda

sok z selera naciowego i jabłek
Składniki:

  • 10 łodyg selera naciowego,
  • 2 duże jabłka .

Przygotowanie:
To napój, który ma bardzo dobry wpływ na nasze ciało: oczyszcza organizm, likwiduje obrzęki, nawilża skórę, wzmacnia włosy i poprawia kondycję cery. Dzięki przeciwutleniaczom (wit. C i E), chroni skórę i cały organizm przed wolnymi rodnikami.  Zawiera też witaminy z grupy B.
Zrobienie tego napoju jest wyjątkowo proste. Wystarczy seler i jabłka przepuścić przez sokowirówkę.
Najlepiej smakuje schłodzony.

Piechotą do lata...

Tags

  • deser
  • przekąska

Nawigacja wpisu

Wiejska pizza w wersji trójkątnej
Szparagi z migdałami

Share your thoughts Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Facebook

  • deser
  • kolacja
  • obiad
  • przekąska
  • śniadanie

CO WARTO WIEDZIEĆ

  • Przelicznik miar kuchennych
  • Jak gotować w kuchence mikrofalowej
  • W czym zamrażać jedzenie?
Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków
Przepisy kulinarne
rondel
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze strony zgadzasz się, by pliki cookies były zapisywane w pamięci twojego urządzenia. Więcej informacji w Polityce Prywatności. Zamknij